Gevulde eieren met ansjovis

Gevulde eieren zijn het perfecte hapje op een feestje. Krijg je echte visliefhebbers op bezoek? Probeer dan dit recept eens uit en laat je gasten versteld staan. Naast het visrecept met ansjovis hebben we op deze website ook een recept met zalm als vulling. Door onderstaande stappen te volgen, maak je binnen een mum van tijd een heerlijk recept. Daarnaast heb je direct een goed gevuld boord met eieren zonder dat je er complexe dingen voor hoeft te doen. Ga nu zelf aan de slag met gevulde eieren met ansjovis.

Ingrediƫnten:

 • 10 eieren
 • 40 gram roomboter
 • 20 gram fijngesneden peterselie
 • ansjovisfilet
 • halve pot kappertjes

Bereiding van gevulde eieren met ansjovis:

 1. Kook de eieren in een kookpot met licht zout water gedurende 8 minuten. Laat de eieren daarna schrikken onder koud water en pel deze.
 2. Snij de eieren horizontaal door en haal er de eierdooiers uit en doe deze in een kom.
 3. Meng nu de roomboter,peterselie en de eierdooiers goed door elkaar. Breng op smaak met wat zout en peper.
 4. Vul nu de halve eieren met het eiermengsel dit kan je doen aan de hand van een spuitzak.
 5. Als laatste garneer je de opgespoten eieren met dunne reepjes ansjovisfilet en enkele kappertjes.
 6. Nu kan men de gevulde eieren met ansjovis opdienen.

Zodra de gevulde eieren met ansjovis op tafel staan, zal iedereen niet kunnen wachten om ze te mogen eten. Laat het op je af komen en geniet van dit heerlijke recept. Een mooie variant op de klassieke eieren brengt weer eens wat verandering in de standaard recepten. Tijdens de feestdagen zien we voornamelijk de klassieke variant op tafel verschijnen, maar deze gevulde eieren zal je versteld doen staan van de smaakexplosie. Eet niet alleen met de feestdagen een gevuld eitje, maar pak doordeweeks ook eens uit met je kookkunsten. Wat is nou leuker dan het standaard eetpatroon wat we hebben te doorbreken.